فوت وفن های برشته و خوشمزه شدن کتلت

به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، در این مطلب قصد داریم فوت وفن های برشته و خوشمزه شدن کتلت را به شما عزیزان آموزش دهیم.

فوت وفن های برشته و خوشمزه شدن کتلت

به گزارش ، کتلت از آن دسته غذا هایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به راحتی تهیه می گردد و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت جهان، کتلت هایی ست که مادران تهیه می نمایند. حال امروز ما می خواهیم شما را با تمامی فوت و فن های کتلت های مامان پز آشنا کنیم. تا شما هم بتوانید به راحتی این غذای خوشمزه را تهیه کنید. این غذا انوع مختلفی دارد از جمله: کتلت گوشت، مرغ، بوقلمون و … که به ترتیب تمامی این خوشمزه ها را به شما آموزش خواهیم داد. کتلت یا شامی از دسته غذا های پرسی می باشند. این غذای پر هوادار طعم کمی چرب و گوشتی دارد و معمولا بدون برنج و با نان سرو می گردد. امروز تقریبا شما با هر مواد غذایی که فکر کنید می توانید کتلت تهیه کنید فقط ماده اولیه آن متفاوت می گردد.

اما قیافه ظاهری همه آن ها تقریبا یکی است. تقریبا می توان گفت که مهمترین ماده غذایی در این غذا گوشت چرخ نموده گوسفند و گوساله است. گوشت چرخ نموده حاوی 42 گرم پروتئین در هر 180 گرم است و اگر از نوع لخم و بدون چربی گوشت گوساله تهیه گردد بسیار سودمند می باشد و در هر 180 گرم آن می تواند 6 گرم چربی پیدا کرد. این گوشت در میان بهترین منابع غذای رژیمی حاوی کراتین سرشار است. همانطور که می دانید و به وضوح مستند است، این ماده مغذی به بدنسازان یاری می نماید آهن بیشتری جذب نمایند و به نوعی محرک رشد عضله است. این ماده غذایی یکی از سالم ترین انواع گوشت قرمز است. این گوشت فوق العاده سرشار از روی است. یک ماده معدنی که منجر به افزایش فرآیند فراوری تستوسترون می گردد. برای انجماد گوشت چرخ نموده خوب است که از این روش بهره ببرید، هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر و ضخامت گوشت کمتر و به صورت لایه پهن تر و نازک تر باشد و دمای فریزر نیز پایین تر باشد، گوشت هم زودتر یخ می زند و هم کیفیت بالای آن از دست نمی رود.

گوشت چرخ نموده گوساله (یا مخلوط گوسفند و گوساله):500 گرم

سیب زمینی متوسط: 4 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

پیاز: 1 عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

ادویه: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

  • آموزش آشپزی؛ از سوتلاچ تنوری و سیب زمینی کاراملی متفاوت و خوشمزه تا شور بدون سرکه + تصاویر

ابتدا پیاز را رنده درشت کنید.

سپس سیب زمینی را رنده ریز کنید.

گوشت و پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ و ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید.

با دست خوب ورز دهید تا مواد منسجم شوند.

بهتر است نیم ساعت مایه کتلت را داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

سپس روغن را در تابه روی شعله متوسط خوب داغ کنید؛ و پس از آن حرارت را کم کنید.

از مایه کتلت مقداری بردارید و در دستتان به فرم دلخواه که معمولا برای کتلت به صورت بیضی کشیده ست در بیاورید.

زمانی که روغن داغ شد آرام کتلت را داخل روغن سُر دهید.

تمامی کتلت ها را به همین ترتیب در تابه بگذارید.

وقتی یک سمت کاملا سرخ و قهوه ای شد برگردانید تا سمت دیگر کتلت نیز سرخ گردد.

توجه کنید که حرارت گاز ملایم باشد تا کتلت ها مغز پخت شوند.

کتلت ها را کلفت نگیرید تا خوب پخته شوند.

با گوجه و خیارشور نوش جان کنید.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "فوت وفن های برشته و خوشمزه شدن کتلت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت وفن های برشته و خوشمزه شدن کتلت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید