فلفل های شکم پر و خامه ای

به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، این شام را می توانید در کمتر از 20 دقیقه برای عزیزان خود تهیه کنید. توجه داشته باشید که فلفل حاوی روغن فراری است که موجب سوختن چشم و پوست می گردد. بنابراین، تا حد امکان تماس مستقیم با این گیاه نداشته باشید.

فلفل های شکم پر و خامه ای
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 12 عدد فلفل هالوپینو (یا فلفل های سبز درشت)
  • 225 گرم پنیر خامه ای
  • دو عدد پیازچه خرد شده
  • نصف یک شیشه کوچک ترشی فلفل، خرد شده
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک عدد گوجه فرنگی کوچک، خرد شده

طرز تهیه

1- فلفل های سبز شیرین یا هالوپینو را از طول دونیم کنید. تخم های آن را درآورید و کنار بگذارید.

2- در یک کاسه میانه، پنیر خامه ای، پیازچه، ترشی فلفل، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3- برای سرو، پنیر خامه ای را داخل فلفل ها بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 111
  • چربی: 9 گرم
  • کلسترول: 29 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 4 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • سدیم: 205 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "فلفل های شکم پر و خامه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فلفل های شکم پر و خامه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید