فلفل های شکم پر و خامه ای
به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، این شام را می توانید در کمتر از 20 دقیقه برای عزیزان خود تهیه کنید. توجه داشته باشید که فلفل حاوی روغن فراری است که موجب سوختن چشم و پوست می گردد. بنابراین، تا حد امکان تماس مستقیم با این گیاه نداشته باشید.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 12 عدد فلفل هالوپینو (یا فلفل های سبز درشت)
- 225 گرم پنیر خامه ای
- دو عدد پیازچه خرد شده
- نصف یک شیشه کوچک ترشی فلفل، خرد شده
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک عدد گوجه فرنگی کوچک، خرد شده
طرز تهیه
1- فلفل های سبز شیرین یا هالوپینو را از طول دونیم کنید. تخم های آن را درآورید و کنار بگذارید.
2- در یک کاسه میانه، پنیر خامه ای، پیازچه، ترشی فلفل، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3- برای سرو، پنیر خامه ای را داخل فلفل ها بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 111
- چربی: 9 گرم
- کلسترول: 29 میلی گرم
- کربوهیدرات: 4 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 5 گرم
- سدیم: 205 میلی گرم
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: etchata.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 28087
به "فلفل های شکم پر و خامه ای" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "فلفل های شکم پر و خامه ای"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید