طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی بی نظیر
به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، قارچ سوخاری پفکی غذایی دلچسب، با پختی آسان است. کافیست قارچ ها را درون سس مخصوص فرو برده و در روغن داغ سرخ نمایید و طعم آن را نباید فراموش کنید.
قارچ سوخاری پفکی نوعی پیش غذا است که قارچ ها در خمیرابه خوابانده شده و سرخ می شوند. این خمیرابه را می توان به مدل های مختلف با طعم های مختلف، مطابق با سلیقه افراد مختلف، تهیه نمود. پس از سرخ کردن مواد بایستی آن را در دستمال گداشته تا روغن آن کشیده شود. این قارچ ها را معمولا به همراه سس رنچ سرو می شوند، چرا که به خمیرابهٔ ادویه اضافه می نماید. این ادویه ها شبیه به ادویه های قارچ شکم پر هستند در ادامه به طرز تهیه آن می پردازیم و در خاتمه به سس رنچ اشاره کوچکی خواهیم داشت.
قارچ سوخاری پفکی
مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری پفکی
قارچ | 500 گرم |
پودر سیر ریز شده | 1/2 قاشق چای خوری |
پودر پیاز | 1/2 قاشق چای خوری |
آرد | 1.5 فنجان |
آرد ذرت | 1 قاشق چای خوری |
شیر | 1.5 فنجان |
نمک و پودر کاری | 1/2 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چای خوری |
پودر آویشن | 1/2 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چای خوری |
طرز تهیه قارچ سوخاری پفکی
- آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگ پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .
- شیر را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.
- سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه نموده و بعد از آن قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند.
- در همان حال، روغن را داخل ماهی تابه داغ کنید . قارچ ها را درون ماهی تابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی قهوه ای شوند.
- قبل از سرو کردن ، قارچ ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.
قارچ سوخاری پفکی آماده سرو
نکته
- معمولا قارچ سوخاری با سس رنچ سرو می شود.
سس رنچ جهت سرو قارچ پفکی
برای داشتن چندین طعم در سوخاری قارچ می توانید پیاز را حلقه حلقه کرد و درون سس کنید و مثل قارچ سرخ نمایید.
علاوه بر پیاز می توان از میگو و مرغ تیکه شده نیز استفاده و در کنار قارچ سرخ کنید و طعمی به یاد ماندنی را در کنار خانواده و دوستان تجربه کنید. نوش جان... .
گروه آشپزی وبلاگ گپ و گفتگو
منبع: setare.com