رونمایی از مدل جدید لامبورگینی در اتاق نشیمن
به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، به دلیل شیوع کرونا، نمایشگاه های خودرو در دنیا تعطیل شده یا به تعویق افتاده است و خودروسازان برای معرفی محصولات جدید نمی توانند برنامه های همیشگی خود را اجرا نمایند.
اوراکان در اتاق نشیمن
لامبورگینی، سازنده خودرو های اسپرت ایتالیایی، جدیدترین محصول خود را با استفاده از فن آوری واقعیت مجازی شرکت اپل رونمایی کرد.
ماشین جدید لامبورگینی را می توان با تلفن آیفون یا تبلت آی پد به صورت واقعیت افزوده و در ابعاد واقعی در فضای خانه شبیه سازی کرد و اطراف و داخل ماشین را دید. قرار است این امکان که در سایت لامبورگینی در دسترس است، برای مدل های دیگر کارخانه هم فراهم گردد.
به دلیل شیوع کرونا، نمایشگاه های خودرو در دنیا تعطیل شده یا به تعویق افتاده است و خودروسازان برای معرفی محصولات جدید نمی توانند برنامه های همیشگی خود را اجرا نمایند.
لامبورگینی جدید، چهارمین نمونه از مدل اوراکان است. این ماشین روباز یک موتور ده سیلندر با قدرت 610 اسب بخار دارد که نیروی آن به چرخ های عقب منتقل می گردد. شتاب صفر تا صد کیلومتر در ساعت ماشین سه و نیم ثانیه و حداکثر سرعت آن 324 کیلومتر در ساعت است.
لامبورگینی هفته گذشته پس از حدود دو ماه، کارخانه اش در سانتا آگاتا در جنوب ایتالیا را بازگشایی کرد. با گسترش کرونا، لامبورگینی همراه با دیگر خودروسازان ایتالیایی فعالیت خود را متوقف و بر ساخت لوازم محافظتی برای پزشکان و پرستاران تمرکز نموده بود.
اولین محصول فراری پس از دو ماه تعطیلی کارخانه به خاطر کرونا از خط فراوری خارج شد
فراری و فیات-کرایسلر هم کار در کارخانه های خود در ایتالیا را از سر گرفته اند. فیات-کرایسلر اعلام نموده که در سه ماه اول سال 2020 به دلیل کسادی بازار و تعطیلی کارخانه هایش یک میلیارد و 700 میلیون یورو (بیش از یک میلیارد و 800 میلیون دلار) ضرر نموده است. این کارخانه هشدار داده که زیانش در سه ماه دوم سال بیشتر خواهد بود.
خبر ها از بازار چین امیدوارنماینده تر است. فولکس واگن می گوید فروش محصولاتش در عظیمترین بازار خودروی دنیا تقریبا با زمان مشابه در سال گذشته برابر است که نشان می دهد بازار چین در حال بازگشت به دوران پیش از بحران کرونا است.
با این حال یکی از مدیران فولکس واگن گفته که بعید است بازار اروپا به سرعت چین به حالت عادی برگردد.
کارخانه تسلا در نزدیکی سانفرانسیسکو از یک ماه و نیم پیش تعطیل است
شکایت به خاطر کرونا
تسلا به خاطر ادامه تعطیلی کارخانه اش در ایالت کالیفرنیا، از مقامات شهرستانی که کارخانه اش در آن قرار گرفته است، به دادگاه شکایت نموده است. ایلان ماسک، مدیر این کارخانه هم تهدید نموده که دفتر مرکزی تسلا را از کالیفرنیا به ایالتی دیگر منتقل خواهد نمود.
کارخانه تسلا در نزدیکی شهر سانفرانسیسکو حدود یک ماه و نیم پیش با دستور مقام های محلی برای جلوگیری از شیوع کرونا تعطیل شد.
ایلان ماسک یکی از منتقدان تعطیلی فعالیت های مالی به خاطر بحران کرونا است و این کار را اقدامی فاشیستی خوانده است. اما مقام های بهداشتی شهرستان آلامدا هفته گذشته گفتند که شرایط اضطراری هنوز برقرار است و به کارخانه اجازه فعالیت نمی دهند.
تسلا مقام های آلامدا را به سرپیچی از قوانین ایالتی متهم نموده و می گوید آن ها برخلاف دستور فرماندار کالیفرنیا عمل نموده اند. مقام های محلی می گویند برای یافتن راهی که کارخانه بتواند با حفظ سلامت کارگران باز گردد، با تسلا همکاری نموده اند.
ایلان ماسک همچنین در توییتر گفت که دفتر مرکزی تسلا را به تگزاس یا آریزونا منتقل خواهد نمود و ادامه حضور تسلا در کالیفرنیا را مشروط به رفتار مقامات با این کارخانه نموده است.
این تهدید در حالی مطرح می گردد که تسلا به شدت در کوشش است تا فراوری مدل Y، سودآورترین محصول خود را در این کارخانه افزایش دهد.
رادار های لیزری ولوو در برآمدگی سقف ماشین قرار می گیرد
در جهت خودران
ولوو اعلام نموده که از سال 2022 محصولاتش را به رادار های لیزری مجهز خواهد نمود. ماشین با این رادار ها می تواند تا سطح 3 خودران باشد.
میزان خودران بودن ماشین در پنج سطح تعریف شده که در بالاترین سطح، ماشین کاملا بدون احتیاج به راننده حرکت خواهد نمود. در سطح 3، راننده می تواند در مناطق جغرافیایی از پیش معین شده مانند عظیم راه ها رانندگی را به ماشین بسپارد.
ولوو اولین کارخانه ای است که اعلام نموده این فن آوری را به صورت انبوه به کار خواهد گرفت. این رادار ها در برآمدگی در سقف ماشین قرار می گیرد و با فرستادن میلیون ها پرتو لیزر، تصویری سه بعدی از محیط اطراف ماشین ترسیم می نماید که هوش مصنوعی می تواند به یاری آن ماشین را کنترل کند.
احتمالا اولین مدلی که به این رادار مجهز می گردد، نسل جدید مدل XC90 است که قرار است در سال 2022 به بازار عرضه گردد. رادار ها توسط کارخانه ای آمریکایی به نام لومینار ساخته می گردد.
ولوو می گوید نرم افزار این رادار ها به وسیله اینترنت به روز می گردد و به مرور مناطق گسترده تری را پوشش خواهد داد.
منبع: فرادید