هسته کدام میوه ها کشنده است؟

به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، هسته برخی از میوه ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که موجب مسمومیت شدید می گردد.

هسته کدام میوه ها کشنده است؟

به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو به نقل از وبلاگ گپ و گفتگو، محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر گفت که هسته برخی از میوه ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.

به گفته او هسته های آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. 100 گرم هسته زردآلو می تواند باعث مرگ شخص گردد. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است.

مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هسته های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دُز مهلک اسید هیدروسیانیک 0،24-0،97 میلی گرم در هر لیتر خون است.

مطابق با داده های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.

منبع: جام جم آنلاین

به "هسته کدام میوه ها کشنده است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هسته کدام میوه ها کشنده است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید