طرز تهیه مربای انجیر و انجیر خشک؛ ویتامین ذخیره کنید!
به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، میوه های می تواند فرآورده های متفاوتی مثل مربا، ترشی، کمپوت و .. داشته باشد. از مربا و گیلاس و گوجه سبز گرفته گرفته تا انجیر که به تازگی آمده و می تواند به شکل مربا به سفره صبحانه اضافه گردد. میوه ای پر از ویتامین که می تواند شما را از بیماری های قلبی گرفته تا دیابت و سرطان در امان نگه دارد. انجیر را می گردد در فرآورده های مختلف مانند آب انجیر، انجیر خشک، انجیر شکری و مربای انجیر مصرف کرد تا ویتامین آن را در شکل های مختلف به بدن تزریق کنیم.
حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف ش را حتما در رژیم غذایی تان داشته باشید. می توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی تری از این میوه مجذوب کننده بهره ببرید.
مواد اولیه:
انجیر: 1 کیلوگرم
شکر: 700 گرم
آب: 1 لیوان
وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا انجیرهای کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیرها را اضافه کنید.
2. حدودا 20 دقیقه بگذارید انجیرها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.
3. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دم نموده به آن اضافه کنید.
در این زمینه بخوانید
10 ماده غذایی که باعث می گردد سوخت و ساز بدن شما بالا رود
سه پیشنهاد تابستانی؛ طرز تهیه آلبالو خشک، مربا و شربت آلبالو
روش تهیه بشقاب صبحانه انگلیسی؛ نه خیلی گران و نه دور از دسترس!
چطور انجیر خشک درست کنیم؟
1. اگر حیاط یا تراس هم دارید می توانید به راحتی انجیر خشک درست کنید. هر میزان انجیر که می خواهید را (ترجیحا انجیرهای کوچک) داخل یک سینی و با فاصله از هم قرار دهید.
2. زیر و روی انجیرها را یک تنظیف نازک قرار دهید تا گرد و غبار روی آن ننشیند و زیر نور آفتاب قرار دهید. دو تا سه روز زمان می برد تا انجیرها خشک شوند.
3. می توانید از دستگاه های میوه خشک کن هم بهره ببرید اما قطعا خشک کردن انجیرها زیر نور خورشید سالم تر خواهد بود.
4. ترجیحا سعی کنید از انجیر زرد برای مربا و انجیر خشک بهره ببرید
منبع: ایرنا زندگی