دسرهای اروپا ، خوشمزه ترین خوراکی هایی که باید در اروپا بخورید

به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، معرفی پرطرفدارترین و برترین دسرهای اروپا

  • باقلوا در ترکیه

باقلوا نوعی معجون شیرین و ترد از عسل، گردو، کره و خمیر می باشد که با پسته تزیین می شود. لذت خوردن این دسر برای بسیاری از ما لذت بخش خواهد بود.

دسرهای اروپا ، خوشمزه ترین خوراکی هایی که باید در اروپا بخورید
  • Trdelnik در جمهوری چک

این شیرینی اصالتاً به مجارستان باز می شود، اما محبوب ترین شیرینی در جمهوری چک Trdelnik می باشد.

بیشتر نانوایی ها یا فروشندگان شیرینی Trdelnik را دارند و می توانید به آسانی آن را امتحان کنید.

  • Kaiserschmarrn در کشور اتریش

Kaiserschmarrn نوعی پنکیک است که خورد شده و با توجه به ذائقه فرد با مربا، کمپوت، شکر خامه یا سس میوه تزیین می شود.

به افرادی که به دسرهای کم شیرین علاقه دارند پیشنهاد می کنیم یک بار Kaiserschmarrn را امتحان کنند.

تاریخچه این دسر به قرن 19 باز می شود و اولین بار برای امپراطور فرانتس ژوزف اول سرو شده است و دسر محبوب او شناخته شد.

نام این دسر به فارسی یعنی ظروف آشفته امپراطور.

این نوع دسر را علاوه بر سراسر اتریش در بایرن، مجارستان، اسلونی و کرواسی نیز می توانید پیدا کنید.

  • ژلاتو در کشور ایتالیا

سفر به ایتالیا بدون امتحان کردن ژلاتو کامل نمی شود و باید بگوییم طعم آن بسیار تازه و بی نظیر است.

ژلاتو نوعی دسر یخ زده و شبیه به بستنی می باشد اما خامه ای تر ولی سفت بودن آن به دلیل شیر و استفاده نکردن از زرده تخم مرغ می باشد.

امروزه در همه مکان های ایتالیا و حتی برخی شهرهای اروپا می توانید این دسر را با طعم های متفاوت امتحان کنید.

  • دوبوس تورتا در مجارستان

دوبوس شش لایه کیک اسفنجی می باشد که با کره و شکلات بهم چسبیده و با استفاده از کارامل تزیین شده است.

تورتا را در قرن 19 شخصی به نام جوزف توبوس درست کرد. اکنون دوبوس را در سراسر کشور مجارستان می توانید پیدا کنید و بهتر است آن را با یک فنجان قهوه امتحان کنید.

  • سه گانه از کشور آلبانی

سه گانه یک کیک اسفنجی است که بسیار نرم بوده و آغشته به شیرخامه ای شیرین می باشد و روی آن را کارامل پوشانده است.

  • بستنی اسپاگتی از آلمان

شنیدن نام بستنی اسپاگتی ممکن است اندکی برای افراد ناخوشایند به نظر برسد چون بیشتر مردم اسپاگتی را به صورت گرم همراه با سس گوجه سرو می کنند اما بستنی اسپاگتی یک دسر تازه است.

رشته ها، بستنی وانیلی می باشند که روی آن ها با شکلات یا سس میوه تزیین می شود.

  • تیرامیسو از ایتالیا

تیرامیسو یکی از دسرهای پرطرفدار و محبوب در سراسر جهان است و برای کشور ایتالیا است.

تیرامیسو نوعی کیک نپخته می باشد که مربوط به شهر ونیز بوده و دستورهای متفاوتی برای سرو آن وجود دارد.

  • Sachertorte در اتریش

یک شیرینی شکلاتی بی نظیر است که دارای دو دستور پخت متفاوت می باشد و اگر می خواهید در مورد آن نظر دهید بهتر است هر دو مدل آن را در اتریش امتحان کنید.

  • کیک موفقیت نروژی

کیک موفقیت در نروژ بسیار معروف است. خوب است بدانید این دسر بدون گلوتن تهیه می شود.

از موادی که در درست کردن آن استفاده می شود می توانیم به خامه شیرین، کره، زرده تخم مرغ و بادام اشاره کنیم.

بافت کیک نروژی بسیار ترد و لذیذ است.

  • پاپاناسی در کشور رومانی

یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین دسرهای رومانی پاپاناسی می باشد که شبیه به پیراشکی فانتزی است اما طعم آن به هیچ شیرینی شباهت ندارد و دارای طعم خاص خود می باشد.

پاپاناسی همیشه به صورت جفت سرو می شود و طعم خاص خود را از پنیر دلمه می گیرد و بسیار لطیف و فوق العاده شیرین است.

  • کرم بروله از کشور فرانسه

کرم بروله یک دسر ساده و کلاسیک است که تنها از چهار ماده اولیه شامل خامه، تخم مرغ، شکر و وانیل درست شده و به صورت خنک سرو شود.

  • فلان در اسپانیا

این دسر کاراملی در روم باستان و 2000 سال پیش ثبت شده است و از سال 1500 به بعد یکی از دسرهای مورد علاقه اسپانیایی ها شد.

فلان دارای دستورهای پخت و طعم های متفاوتی است اما نوع کلاسیک آن قدیمی ترین و محبوب ترین می باشد.

از دیگر دسرهای محبوب در سراسر اروپا می توانیم موارد زیر را ذکر کنیم:

  • کرپ در پاریس
  • کیک عسل از روسیه
  • بیسکویتناتورتا از بلغارستان
  • پودینگ تافی در انگلستان
  • سباداس از ساردینیا(نوعی شیرینی سرخ شده)
  • روم بابا از پاریس (تهیه شده از تخم مرغ، کره، آرد و مخمر)
  • بوقلمون از ترکیه (اب نبات رنگی که از نشاسته و پودرقند تهیه می شود.)
  • کیک باسک از فرانسه
  • استروپوافل از هلند
  • اشترودل از اتریش
  • ولا از هلند (تهیه شده از تخم مرغ، شیرگاو نشاسته و شکر)
  • کرماکاتالانا از اسپانیا (نوعی شیرینی تهیه شده از خامه)
  • دسر سنتی کروات یا کرواسی (خمیرنازک پر شده از پنیردلمه ای)
  • فاورکی از لهستان (نوعی کیک نازک و ترد)
  • کانولی از ایتالیا (لوله های ترد خمیر پر شده از شکلات یا میوه)
  • اتون مس از انگلستان (خامه زده شده و میوه)
  • ساردین و کیک ترش ایتالیا
  • شیرینی لایه ای اسلوونیایی (کیک لایه ای)
  • رول دارچین در سوئد

خوشمزه ترین غذای مجارستان

عاشقان بستنی در شهر پراگ

صنعتی شیرین که با روح و روان شما بازی می کند

منبع: ژیوار

به "دسرهای اروپا ، خوشمزه ترین خوراکی هایی که باید در اروپا بخورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دسرهای اروپا ، خوشمزه ترین خوراکی هایی که باید در اروپا بخورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید