فراوری 1 میلیون و 314هزار تن سبزی و صیفی در اصفهان
به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، کارشناس سبزی و صیفی مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از فراوری 1 میلیون و 314 هزارتن انواع محصولات سبزی و 298 هزار و 107 تن محصولات جالیزی در استان اصفهان اطلاع داد.
رامین ناظمی کارشناس سبزی و صیفی مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از فراوری یک میلیون و 314 هزار و 907 تن انواع محصولات سبزی و 298 هزار و 107 تن محصولات جالیزی طی سال جاری در مزارع کشاورزی استان اصفهان اطلاع داد و گفت: این اندازه محصولات سبزی در سطح 31 هزار و 36 هکتار از اراضی کشاورزی استان و 3 در صد از اراضی کشاورزی هم به محصولات جالیزی اختصاص داده شده است.
او می گوید: انواع محصولات سبزی و صیفی فراوریی در استان شامل سیب زمینی، پیاز، بادمجان، خیار، هویج، شویدگشنیز، انواع کلم، انواع کاهو، و ... می گردد.
ناظمی می گوید: تهیه بذر های اصلاح شده، در آمد بالا، دانش فنی و مهارت کشاورزان و آب و هوای مناسب از جمله مهمترین عوامل در زمینه توسعه پرورش سبزی و صیفی در استان است.
وبلاگ گپ و گفتگو اصفهان اصفهان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان