فراوری 1 میلیون و 314هزار تن سبزی و صیفی در اصفهان

به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، کارشناس سبزی و صیفی مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از فراوری 1 میلیون و 314 هزارتن انواع محصولات سبزی و 298 هزار و 107 تن محصولات جالیزی در استان اصفهان اطلاع داد.

فراوری 1 میلیون و 314هزار تن سبزی و صیفی در اصفهان

رامین ناظمی کارشناس سبزی و صیفی مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از فراوری یک میلیون و 314 هزار و 907 تن انواع محصولات سبزی و 298 هزار و 107 تن محصولات جالیزی طی سال جاری در مزارع کشاورزی استان اصفهان اطلاع داد و گفت: این اندازه محصولات سبزی در سطح 31 هزار و 36 هکتار از اراضی کشاورزی استان و 3 در صد از اراضی کشاورزی هم به محصولات جالیزی اختصاص داده شده است.

او می گوید: انواع محصولات سبزی و صیفی فراوریی در استان شامل سیب زمینی، پیاز، بادمجان، خیار، هویج، شویدگشنیز، انواع کلم، انواع کاهو، و ... می گردد.

ناظمی می گوید: تهیه بذر های اصلاح شده، در آمد بالا، دانش فنی و مهارت کشاورزان و آب و هوای مناسب از جمله مهمترین عوامل در زمینه توسعه پرورش سبزی و صیفی در استان است.

وبلاگ گپ و گفتگو اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "فراوری 1 میلیون و 314هزار تن سبزی و صیفی در اصفهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری 1 میلیون و 314هزار تن سبزی و صیفی در اصفهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید