تهیه توپک خرما و بادام زمینی

به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، اگر دوست دارید یک میان وعده یا تنقلات ساده، ولی مقوی و انرژی را تهیه کنید حتما این توپک را برای بچه های خود تهیه کنید، زیرا انرژی زا می باشد و برای روز های سرد زمستانی و امتحانات گزینه خوبی می باشد. این توپک خرما و بادام زمینی خیلی راحت تهیه می گردد و شما می توانید مواد را با غذاساز یا چرخ گوشت میکس کنید.

تهیه توپک خرما و بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه توپک خرما و بادام زمینی

بادام زمینی 1 پیمانه

خرما 10 عدد

پودر هل 1/2 ق چای خوری

دارچین 1/2 ق چای خوری

پودر نارگیل یا کنجد به میزان لازم

مرحله اول: آماده سازی بادام زمینی

ابتدا باید بادام زمینی را پودر کنید. برای این کار پوست بادام زمینی را بگیرید و داخل غذاساز بریزید و بزنید تا کمی خرد گردد، ولی حالت پودر نباشد کمی دندان گیر باشد. اگر غذاساز ندارید می توانید داخل نایلون ضخیم بریزید و با گوشتکوب دستی بکوبید تا پودر گردد.

مرحله دوم: آماده سازی خرما

داخل قابلمه میزانی آب بریزید تا بجوش بیاید و بعد خرما ها را داخل آب جوش بریزید و برای 3 دقیقه داخل آب قرار دهید و بعد آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید و پوست خرما را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید تا به صورت له شده در بیاید و در پایان هل و دارچین اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: توپک خرما و بادام زمینی

خرما پوره شده را داخل کاسه بریزید و بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. از مواد بردارید و در دست گرد کنید و بعد داخل پودر کاکائو و نارگیل و کنجد بغلطانید و داخل یخچال قرار دهید و بعد نیم ساعت سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه توپک خرما و بادام زمینی خوشمزه و ساده در 3 مرحله

می توانید مواد را بچشید و به دلخواه عسل یا شیره انگور اضافه کنید.

می توانید پوست خرما را نگیرید و چرخ کنید.

بهتر است از خرما کم شیرین و نرم بهره ببرید.

می توانید توپک ها را داخل شکلات ذوب شده بزنید و بعد با ترافل تزیین کنید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو

به "تهیه توپک خرما و بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه توپک خرما و بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید