تهیه توپک خرما و بادام زمینی
به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، اگر دوست دارید یک میان وعده یا تنقلات ساده، ولی مقوی و انرژی را تهیه کنید حتما این توپک را برای بچه های خود تهیه کنید، زیرا انرژی زا می باشد و برای روز های سرد زمستانی و امتحانات گزینه خوبی می باشد. این توپک خرما و بادام زمینی خیلی راحت تهیه می گردد و شما می توانید مواد را با غذاساز یا چرخ گوشت میکس کنید.
مواد لازم برای تهیه توپک خرما و بادام زمینی
بادام زمینی 1 پیمانه
خرما 10 عدد
پودر هل 1/2 ق چای خوری
دارچین 1/2 ق چای خوری
پودر نارگیل یا کنجد به میزان لازم
مرحله اول: آماده سازی بادام زمینی
ابتدا باید بادام زمینی را پودر کنید. برای این کار پوست بادام زمینی را بگیرید و داخل غذاساز بریزید و بزنید تا کمی خرد گردد، ولی حالت پودر نباشد کمی دندان گیر باشد. اگر غذاساز ندارید می توانید داخل نایلون ضخیم بریزید و با گوشتکوب دستی بکوبید تا پودر گردد.
مرحله دوم: آماده سازی خرما
داخل قابلمه میزانی آب بریزید تا بجوش بیاید و بعد خرما ها را داخل آب جوش بریزید و برای 3 دقیقه داخل آب قرار دهید و بعد آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید و پوست خرما را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید تا به صورت له شده در بیاید و در پایان هل و دارچین اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: توپک خرما و بادام زمینی
خرما پوره شده را داخل کاسه بریزید و بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. از مواد بردارید و در دست گرد کنید و بعد داخل پودر کاکائو و نارگیل و کنجد بغلطانید و داخل یخچال قرار دهید و بعد نیم ساعت سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه توپک خرما و بادام زمینی خوشمزه و ساده در 3 مرحله
می توانید مواد را بچشید و به دلخواه عسل یا شیره انگور اضافه کنید.
می توانید پوست خرما را نگیرید و چرخ کنید.
بهتر است از خرما کم شیرین و نرم بهره ببرید.
می توانید توپک ها را داخل شکلات ذوب شده بزنید و بعد با ترافل تزیین کنید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو