گروه های حامی حقوق حیوانات در پی ممنوعیت استفاده از حیوانات در پترا هستند
به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، در پی استفاده مکرر از حیواناتی چون شتر، اسب و الاغ در منطقه ها گردشگری پترا، گروه های حامی حقوق حیوانات در پی ممنوعیت استفاده از این حیوانات هستند.
گروه حامی حقوق حیوانات، در طی مشاهداتشان در شهر باستانی پترا در کشور اردن، متوجه شده اند که در طول روز، چندین بار، الاغ ها و قاطرها مجبور هستند از صومعه هایی در ارتفاعات زیاد، بالا بروند و سپس تمام این جهت را برگردند و اسب ها نیز باید کالسکه ها را در جهتهای خسته نماینده این شهر، بکشند.
شعار گروه های حامی حقوق حیوانات (PETA) این است:
حیوانات متعلق به ما نیستند، بنابراین در هیچ راهی حق نداریم از آن ها سوءاستفاده کنیم.
گزارش هایی از پتا از صنعت گردشگری در شهر پترا، در اردن، نشان داد که در این تجارت، چوب زدن، شلاق زدن و بار اضافه زدن بر 1300 قاطر، شتر، الاغ و مجبور کردن اسب ها برای حمل و نقل بازدیدنمایندگان در 900 پله منتهی به صومعه در گرمایی سوزاننده بدون سایه و آب در جهتهای 16 کیلومتری به وسیله کالسکه هایی بسیار سنگین، امری بسیار عادی است.
فیلم ها نشان می دهد که مردان و پسران به صورت مداوم، حیوانات را با لوله های پلاستیکی و تازیانه می زنند تا آن ها را به حرکت دربیاورند. زنجیرهایی با لکه خون و طناب ها نشان می دهند که در گردن حیوانات فرو رفته اند و زخم های باز و پر از حشرات شترها نشان از ضربات شدید و خشونت آمیز مردان بر افسارهای آن ها برای جلو بردن شترها دارد.
مردی در این فیلم ها، به طرز بی رحمانه ای به شکم الاغی ضربه می زند که سبب می گردد فردی در نزدیکی این اتفاق با حس انزجار به این موضوع واکنش نشان دهد. این اتفاق درست زمانی رخ داد که بلافاصله پس از اتمام یک تور، این حیوان از سوار کردن دیگر گردشگران سرباز زد و رم کرد.
گروه ها می گویند، این سوء استفاده بدون مجازات باقی می ماند و قانون هیچ فشاری به آن ها نمی آورد. تابلویی به دلیل فشارهای اجتماعی به وسیله مسئولان منطقه ای سازمان توسعه و گردشگری پترا در آنجا نصب شده است که به بازدیدنمایندگان توصیه می نماید در صورت تماشا اعمال خشونت آمیز علیه حیوانات، شکایات خودشان را به آدرس ایمیلی بفرستند که کار نمی نماید.
بر طبق اظهارات وزارت گردشگری و آثار تاریخی اردن، بیش از 160 هزار شهروند آمریکایی در سال 2017 به سفر گردشگری در اردن آمده اند. در حال حاضر کمپینی راه اندازی شده است که به آن ها و بازدیدنمایندگان خارجی هشدار می دهد که از این مساله دوری نمایند؛ مگر اینکه در جهت توقف سوء استفاده از حیوانی، مجبور به انجام کاری شوند.
اینگرید نوکرک، رییس سازمان حامی حقوق حیوانات یا پنا می گوید:
حیوانات زخمی، ضعیف و بسیار خسته در پترا را شلاق می زنند و بیشتر آن ها به دلیل گرمای بیابانی، از وجود سایه و آب محروم هستند.
سازمان پتا در آسیا، به طور اورژانسی با خانواده سلطنتی و دولت تماس گرفت تا به جای این حیوانات از ماشین های کوچک گلف (وسیله ای کوچک برای حمل و نقل مسافران) استفاده نمایند تا گردشگران بتوانند بدون تماشا این خشونت علیه حیوانات، از تاریخ غنی شهر باستانی پترا، لذت ببرند و این موضوع را به آن ها یادآور شدند که این امر سبب خراب شدن سفر گردشگران و تحت تاثیر قرار گرفتن معروفیت کشور می گردد.
در طی اقدامی خشونت آمیز و ناراحت نماینده، این حیوانات را در بین سواری ها، آنقدر محکم می بندند که آن ها حتی نمی توانند بنشینند و به جای آن، مجبور می شوند در گرمای طاقت فرسای آفتاب تا آمدن مشتری بعدی، آنجا بایستند. اغلب، هیچ مراقبت دامپزشکی از آن ها به عمل نمی آید و بیشتر این حیوانات از لنگی، کولیک (قولنج) و خستگی مفرط، رنج می برند.
منبع: کجارو / traveldailynews.com