خبرنگاران تهیه کشمش در دره جوزان

به گزارش وبلاگ گپ و گفتگو، خبرنگاران - ملایر - هر سال از اواخر تابستان و برداشت انگور در منطقه دره جوزان شهرستان ملایر و روستای توسک و جوزان شروع می گردد.شهرستان ملایر با وجود دارا بودن بیش از ده هزار هکتار باغات و تاکستان های انگور سهم عمده ای را در فراوری و صادرات کشمش در استان و حتی کشور برعهده دارد.اما با این وجود هنوز هم کشاورزان این شهرستان از روش سنتی خشک کردن و تیزآب زدن انگور بر روی کاهگل و در فضای باز برای خشک کردن این محصول استفاده می نمایند.روش ستنی تهیه کشمش ، محصولات را در معرض آلودگی میکروبی بیشتری قرار می دهد افت این محصول مهم شهرستان را نیز در پی دارد، همچنین خطر باران زدگی را نیز افزایش می دهد و به گفته کارشناسان بسیار بهتر است که این محصول به صورت آویزان و عمودی خشک گردد.

خبرنگاران تهیه کشمش در دره جوزان

ملایر یکی از شهرهای پیشتاز کشور در فراوری انگور و کشمش است که سالانه بیش از 240 هزار تُن انگور و 45 هزار تُن کشمش در این شهرستان فراوری و صادر می گردد همچنین از جمله صادرکنندگان عظیم کشمش در جهان است و 27 درصد از مجموع کشمش های صادراتی جهان از ملایر صادر می گردد که سالیانه 250 میلیون دلار عاید کشور می نماید.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران تهیه کشمش در دره جوزان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران تهیه کشمش در دره جوزان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید